Menu: Wigilia

MENU WIGILIJNE

– Barszcz – 35zł/l

– Uszka z grzybami – 95zł/kg

– Paszteciki z kapustą i grzybami – 55zł/kg

– Pierogi z kapustą i grzybami – 60zł/kg

– Krokiety z pieczarkami i serem – 65zł/kg

– Kapusta z grzybami – 35zł/kg

– Ryba po grecku – 80zł/kg

– Naleśniki z makiem, serem i sosem wiśniowym – 40zł/kg

WEGE:

– Zupa krem z podgrzybków z oliwa truflową – 80zł/l

– Wegański bigos z boczniakami – 40zł/kg

– Pierogi ruskie – 35zł/kg

ZIMNE:

– Rolada z indyka faszerowana wędzoną śliwką – 80zł/kg

– Pasztet z miruny pieczony z marchewką – 35zł/ 0,5kg

– Sałatka jarzynowa – 40zł/kg

– Pasztet z czerwonej soczewicy – 28zł/ 0,5kg

– Pasztet z wątróbki – 35zł/0,5kg

SŁODKIE:

– Piernik przekładany marmoladą śliwkową w czekoladzie i skórką z pomarańczy – 75zł/0,7kg

– Sernik na kruchym cieście z polewą wiśniową – 130zł/1,2kg

– Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone – 60zł/0,6kg

ZAMÓWIENIA ZBIERAMY DO 13 GRUDNIA

Dostawa na terenie Wrocławia – indywidualna wycena.

Przy zamówieniu powyżej 400zł dowóz gratis.

Odbiór osobisty 23.12.2024r:

Wrocław, ul. Marszowicka 150

Wrocław, ul. Kiełczowska 177

Wrocław, ul. Radkowska 26

Copyright © RB&BB Catering 2023
wykonanie: as4you