
Wigilia firmowa 2025
Zapraszamy Państwa serdecznie do zapoznania się z ofertą Wigilijną od RB Catering – dla firm.
Organizujemy Bożonarodzeniowe eventy i spotkania dla Twoich pracowników i najbliższych.
Wszystko w nastrojowej oprawie w formie świątecznego cateringu dostarczonego bezpośrednio do firmy.
Starannie dobrane tradycyjne potrawy wigilijne podane w wyjątkowy sposób to gwarancja udanego spotkania.

PROPOZYCJA 1
Menu obejmuje: świąteczny wystrój stołów
Cena menu: 150 zł od osoby
Przekąski zimne na eleganckich paterach:
- Chrupiące pieczywo + masełko czosnkowe
- Sałatka ziemniaczana po żydowsku z jajkiem
- Ryba w sosie pomidorowo-warzywnym po grecku
- Śledzie po wiejsku z cebulką i świeżym tymiankiem
Zupa:
- Wigilijny barszcz z uszkami
Danie na ciepło ( podawane na półmiskach):
- Pierogi z kapustą i grzybami z cebulową okrasą
- Pierogi z twarogiem i ziemniakami z cebulową okrasą
- Karp smażony na maśle z prażonymi migdałami
Dodatki:
- Ziemniaczki z patelni z ziołami
- Buraczki zasmażane
Coś słodkiego:
- Duet ciast
- Ptysie z kremem
Dodatkowo płatne:
- wigilijny kompot z suszu 1l – 15 zł
- bufet kawowy – 30 zł od os.
- pozostałe napoje – indywidualnie

PROPOZYCJA 2
Menu obejmuje: świąteczny wystrój stołów
Cena menu: 190zł od osoby
Przekąski zimne na eleganckich paterach:
- Chrupiące pieczywo + masełko czosnkowe
- Sałatka ziemniaczana po żydowsku z jajkiem
- Ryba w sosie pomidorowo-warzywnym po grecku
- Śledzie po wiejsku z cebulką i świeżym tymiankiem
- Placuszki ziemniaczane z wędzonym łososiem i serkiem ziołowym
- Sałatka jarzynowa
Zupa:
- Wigilijny barszcz z uszkami lub zupa grzybowa z łazankami
Danie na ciepło ( podawane na półmiskach):
- Pierogi z kapustą i grzybami z cebulową okrasą
- Pierogi z twarogiem i ziemniakami z cebulową okrasą
- Karp smażony na maśle z prażonymi migdałami
- Polędwiczka z dorsza w sosie porowo-jabłkowym
Dodatki:
- Ziemniaczki z patelni z ziołami
- Mini kluseczki z masełkiem
- Buraczki zasmażane
Coś słodkiego:
- Makowiec
- Sernik
- Ptysie z kremem
Dodatkowo płatne:
- wigilijny kompot z suszu 1l – 15 zł
- bufet kawowy – 30 zł od os.
- pozostałe napoje – indywidualnie

PROPOZYCJA 3
Menu obejmuje: świąteczny wystrój stołów
Cena menu: 200zł od osoby
Przekąski zimne na eleganckich paterach:
- Chrupiące pieczywo + masełko czosnkowe
- Sałatka ziemniaczana po żydowsku z jajkiem
- Ryba w sosie pomidorowo-warzywnym pogrecku
- Śledzie po wiejsku z cebulką i świeżym tymiankiem
- Sałatka jarzynowa
- Półmisek wędlin pieczonych
Zupa:
- Wigilijny barszcz z uszkami lub zupa grzybowa z łazankami
Danie na ciepło ( podawane na półmiskach):
- Pierogi z kapustą i grzybami z cebulową okrasą
- Pierogi z twarogiem i ziemniakami z cebulową okrasą
- Karp smażony na maśle z prażonymi migdałami
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
Dodatki:
- Ziemniaczki z patelni z ziołami
- Buraczki zasmażane
- Mini kluseczki z masełkiem
Coś słodkiego:
- Makowiec
- Sernik
- Ptysie z kremem
Dodatkowo płatne:
- wigilijny kompot z suszu 1l – 15 zł
- bufet kawowy – 30 zł od os.
- pozostałe napoje – indywidualnie

PROPOZYCJA 4
Menu obejmuje: świąteczny wystrój stołów
Cena menu: 250zł od osoby
Przekąski zimne na eleganckich paterach:
- Chrupiące pieczywo + masełko czosnkowe
- Sałatka ziemniaczana po żydowsku z jajkiem
- Ryba w sosie pomidorowo-warzywnym po grecku
- Śledzie po wiejsku z cebulką i świeżym tymiankiem
- Śledzie w śmietanie z jabłkiem i szczypiorkiem
- Placuszki ziemniaczane z wędzonym łososiem i serkiem ziołowym
- Sałatka jarzynowa
- Patera serów i wędlin
Zupa:
- Wigilijny barszcz z uszkami lub zupa grzybowa z łazankami
Danie na ciepło ( podawane na półmiskach):
- Pierogi z kapustą i grzybami z cebulową okrasą
- Pierogi z twarogiem i ziemniakami z cebulową okrasą
- Karp smażony na maśle z prażonymi migdałami
- Polędwiczka z dorsza w sosie porowo-jabłkowym
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
Dodatki:
- Ziemniaczki z patelni z ziołami
- Mini kluseczki z masełkiem
- Buraczki zasmażane
- Zasmażana czerwona kapusta z żurawiną
Coś słodkiego:
- Makowiec
- Sernik
- Ptysie z kremem
- Miodownik
Dodatkowo płatne:
- wigilijny kompot z suszu 1l – 15 zł
- bufet kawowy – 30 zł od os.
- pozostałe napoje – indywidualnie
Dania ciepłe: w podgrzewaczach – wystawione w formie stołu szwedzkiego
Wycena:
Zestawy : wg wyceny
Zastawa: 30 zł od osoby
Wypożyczenie dekoracji – obrusy, serwetki, świeczniki, stoły i pozostała zastawa – ustalane indywidualnie
Transport, rozłożenie – koszt ustalany indywidualnie
