Menu: Wigilia
MENU WIGILIJNE
– Barszcz – 35zł/l
– Uszka z grzybami – 95zł/kg
– Paszteciki z kapustą i grzybami – 55zł/kg
– Pierogi z kapustą i grzybami – 60zł/kg
– Krokiety z pieczarkami i serem – 65zł/kg
– Kapusta z grzybami – 35zł/kg
– Ryba po grecku – 80zł/kg
– Naleśniki z makiem, serem i sosem wiśniowym – 40zł/kg
WEGE:
– Zupa krem z podgrzybków z oliwa truflową – 80zł/l
– Wegański bigos z boczniakami – 40zł/kg
– Pierogi ruskie – 35zł/kg
ZIMNE:
– Rolada z indyka faszerowana wędzoną śliwką – 80zł/kg
– Pasztet z miruny pieczony z marchewką – 35zł/ 0,5kg
– Sałatka jarzynowa – 40zł/kg
– Pasztet z czerwonej soczewicy – 28zł/ 0,5kg
– Pasztet z wątróbki – 35zł/0,5kg
SŁODKIE:
– Piernik przekładany marmoladą śliwkową w czekoladzie i skórką z pomarańczy – 75zł/0,7kg
– Sernik na kruchym cieście z polewą wiśniową – 130zł/1,2kg
– Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone – 60zł/0,6kg
ZAMÓWIENIA ZBIERAMY DO 13 GRUDNIA
Dostawa na terenie Wrocławia – indywidualna wycena.
Przy zamówieniu powyżej 400zł dowóz gratis.
Odbiór osobisty 23.12.2024r:
Wrocław, ul. Marszowicka 150
Wrocław, ul. Kiełczowska 177
Wrocław, ul. Radkowska 26